• Polski
  • Spanish
  • English
Nowość

AZOLIA TEX 10L FRYTURA DLA HORECA, KARTON 3 SZT.

Zapytaj o cenę

Producent: Gracomsa
Kod: TEX 10
Waga:9.50 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Azolia TEX
OLEJ TEKSTURYZOWANY
ALTERNATYWNA REWOLUCJA, NAJBARDZIEJ WYDAJNA I OPŁACALNA DLA TWOJEGO BIZNESU
WYDAJNOŚĆ · TRWAŁOŚĆ · REWOLUCYJNY PRODUKT
NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJBARDZIEJ WYDAJNY PRODUKT NA RYNKU

Azolia Tex AZOLIA TEX JEST OLEJEM TEKSTURYZOWANYM, STWORZONYM PRZEZ „GRACOMSA ALIMENTARIA”, EKSPERTA W PRODUKCJI OLEJÓW DO FRYTURY, SPECJANYCH TŁUSZCZÓW I MARGARYN.

DOŚWIADCZENIE ZDOBYTE W CIĄGU WSZYSTKICH LAT DZIAŁANIA FIRMY POZWOLIŁO JEJ NA STWORZENIE REWOLUCYJNEGO OLEJU TEKSTURYZOWANEGO DO SMAŻENIA W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU, SKIEROWANEGO DO NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCYCH PROFESJONALISTÓW

WIĘKSZA OSZCZĘDNOŚĆ WYŻSZA JAKOŚĆ WIĘKSZA WYDAJNOŚĆ

Olej standardowy Olej o wysokiej wydajności

NISKA CHŁONNOŚĆ OLEJU LŻEJSZE POTRAWY SMAŻONE NEUTRALNY SMAK

ZNACZNIE OBNIŻONA ILOŚĆ TWORZĄCYCH SIĘ CZARNYCH CZĄSTECZEK KTÓRE DZIĘKI LEPKOŚCI OLEJU UNOSZĄ SIĘ NA POWIERZCHNI I ŁATWIEJ JE USUNĄĆ Prezentacja AZOLIA TEX Produkt ten jest dostępny w 10 l opakowaniu, z całkowicie hermetycznym zamknięciem które chroni przed światłem i powietrzem znacząco ograniczając utlenianie.



Zalecenia  Zalecana temperatura smażenia 180º.  Filtrować codziennie olej, usuwając czarne cząsteczki.  Dobrze odcedzić żywność po smażeniu.  Nie przepełniać kosza frytkownicy.  Zmniejszyć temperaturę frytkownicy gdy nie jest używana.

ZALETY  WYJĄTKOWA TRWAŁOŚĆ  WYSOKA LEPKOŚĆ  WYSOKA STABILNOŚĆ  WYSOKA TEMPERATURA DYMIENIA  BEZ TŁUSZCZÓW UTWARDZONYCH  WYSOKA WYDAJNOŚĆ WE FRYTURACH  DOSKONAŁA TRANSMISIA CIEPŁA  NISKA CHŁONNOŚĆ OLEJU  CHRUPIĄCE PRODUKTY SMAŻONE  BEZZAPACHOWY, NIE MIESZA SMAKÓW

100% ROŚLINNY

Wyprodukowano przez: Gracomsa Alimentaria

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.